Onze specialiteiten

Handgesneden Schotse
gerookte zalm



Wij werken uitsluitend met Schotse topkwaliteit die we voor u manueel versnijden in de winkel.

Vongole



Ingredienten (4p):
400gr spaghetti, 1kg vongole, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 1 chilipeper, 1dl olijfolie, 1dl witte wijn, 2el bladpeterselie, peper, zout.

Snipper de sjalot, chilipeper en de knoflook. Hak de peterselie. Spoel de schelpjes een paar keer grondig.
Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.
Fruit de sjalot, knoflook en chilipeper in de olijfolie. Voeg er de uitgelekte schelpen aan toe en laat koken tot ze open gaan. Blus met de witte wijn en bestrooi met peterselie.
Vermeng de pasta met de schelpen en serveer meteen.

Kreeft


Canadese en Noorse kreeft, tijdens het seizoen Canadese babykreeft en Oosterscheldekreeft. Alle gewichten verkrijgbaar en gekookt van het huis.


  • Verse kreeft uit eigen homarium.
  • Gekookte kreeft "Belle Vue".
  • Gekookte kreeft in de bouillon.
  • Kreeft "Het Zeewiertje" (warme bereiding).
  • Levende kreeft.